sunnuntaina, helmikuuta 03, 2013

Barcelonaan - ensi perjantaina

Tänään varasimme matkan Barcelonaan. Travellinkin kautta löysimme sopivat Lufthansan lennot. Mukava lähetä pidennetylle viikonlopulle eli perjantaina menemme ja tiistaina tulemme takaisin.

Uskomattoman vaikealta tuntui löytää "äkkilähtöjä" kohtuulliseen hintaan ja kohtuullisilla matkustusajoilla eteläiseen Eurooppaan. Barcelonassa en ole koskaan käynyt - enkä manner-Espanjassa - joten uusi aluevaltaus.

Lennot oli Lufthansalta - Munchenissa vaihto mennessä ja tullessa.

Täytyisi katsoa, mitä Barcelona tarjoaa helmikuisille matkailijoille.

Lämpötila näyttäisi loppuviikosta ja ensi viikon alusta olevan 12 astetta ja hiukan enemmän.

Mukava ottaa tällainen "suunnittelematon matka".

2 kommenttia:

  1. Ihanko yhtäkkiä keksitte lähtee Barcelonaan tai ylipäätään kaupunkilomalle. Suosittelen muuten myös testaamaan kaupunkilomaa Suomessa. Ihan lähistölläkin on hienoja pikkukaupunkeja, joissa kivoja hotelleja ja kaikenlaista kivaa nähtävää.

    VastaaPoista
  2. Ei me ihan yhtäkkiä päätetty - ilmassa oli ollut heittoja, että voisimme lähteä. Molemmille tuo Barcelona tuntui olevan mielenkiintoinen kohde tähän väliin - ja sinne onnistui saada nuo lennot. Lopullinen päätös tuli kuitenkin aika nopeesti. Juu - lähimatkailu on varmasti myös kivaa, jotenkin vain nyt tuli kuitenkin tunne, että voisi lähteä vähän selkeämpään ilmanalaan.

    VastaaPoista

Kiitos - matka jatkuu.