tiistaina, tammikuuta 22, 2013

Saariselälle hiihtämään viikolla 8

Seuraava reissu on sitten kotimaassa - Saariselällä viikolla kahdeksan. Otimme Finnairin lennot Helsingistä Ivaloon. Suosittelen, että jokainen vähänkin matkusteleva hankkii Finnairin jäsenkortin. En ole mikään lentoliikenteen suurkuluttaja - mutta yllätykseksi pisteitä oli tullut sen verran, että verojen hinnalla sain tuon lipun (88 euroa). Vaimolle matka maksoi pikkuisen reilut 200 euroa - joten säästöä tuli reilut satanen. Suosittelen siis hankkimaan - jos tuollaisia haluaa. Olen joskus aikaisemminkin ottanut kotimaanlentoja noilla plussa pisteillä.

Majoittuminen tapahtuu HolidayClubin Laavutieva nimisessä lomaosakkeessa. Tarkoitus olisi hiihdellä siellä - ja ilmeisesti siellä jonkin sortin kylpyläkin löytyy. Pitäisi vähän tutkailla minkälaisia hiihtoreittejä sieltä löytyy. Mukava mennä rentoutumaan - Teneriffan reissusta viisastuneena otan korkeintaa 3 kirjaa mukaan. (Kahdessa viikossa luin vain yhden kirjan).

Suosittelen, että tarkistat matkavakuutuksesi omavastuuosuudet. Teneriffan reissulla Turun kentällä minulla jäi käsimatkalaukustani kahvakäteen. Minulla oli Tapiolassa vakuutus - ja he lupasivat korvata 50% uuden hinnasta. Omavastuuni oli 0e - joten se kysyminen kannatti. Kysyin asiaa samalla, kun irtisanoin vakuutuksen sieltä. Toisaalta harmitti jättää yhtiö, kun olen saanut ainan todella hyvää palvelua Tapiolasta - tai LähiTapiolahan se taitaa nykyään olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.