torstaina, tammikuuta 03, 2013

Purowool, kielitunnit ja surffaus

Tänään oli pilvisempi päivä - tai pari viimeistä päivää on ollut pilvisempää. Sadetta ei ole tullut - mutta aurinkoa ei varsinaisesti ole tarvinnut ottaa. Vaatetus kävelyretkillä on kuitenkin voinut olla shortsit ja t-paita. Ainakin minulla.

Aamupäivällä kävimme Purowool tuote-esittelyssä. Muuten kiva ja vakuuttava, mutta hiukan pettynyt olen aikataulutukseen. Meillä oli säätämistä jo tämän päivän kielikurssin tuntien suhteen - ja siirrettiin niitä tuon esittelyn takia jo myöhemmäksi... mutta olisi pitänyt näköjään vielä enemmän siirtää. Anyway, myöhästyimme vain "5 minuuttia" - mutta se on tietty ikävä olla "tuli hännän alla", kun tietää, että tulee mahdollisesti myöhästymään. Oppaalta saamamme tiedon mukaan kyseisen esittelyn piti kestää vain tunnin, mutta se kestikin lounaan kanssa 2 tuntia + matkat päälle. Lounas oli kiva ja esittelyssä ei muuten mitään - mutta olisi ollut kiva tietää, että kokonaisuudessaan siellä meneekin tuo 3 tuntia. Purowoolin tuotteet vakuuttivat ainakin minut - vaikka en ainakaan vielä sänkypakettia tilannut.

Iltapäivän kielitunnit oli mukava piristys - kannustavaa. Espanjan opettaja vaihtui tälle viimeiselle tunnilla, ja se harmitti, koska se ensimmäinen oli parempi. Enkun tunnit on vielä huomenna. Olemme saaneet paljon enemmän kuin oletimme - meillä oli tänään enkun tunnilla kaksi opettajaa. Mieletöntä palvelua!

Iltapäivällä menin kielikoulun kautta surfitunnille. Oli mageeta - vaikka en ole mikään aaltojen kuningas vielä. Suosittelen kaikkia kokeilemaan. Vauhtia sain - mutta hiukan puolinaisiksi jäi ne mun laudalle nousut! :)

Huomenna ja lauantaina on ilmeisesti lämpimämpää - tai ei ole pilviä siis. Lauantaina menemme La Gomeralle. Mielenkiintoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.