tiistaina, tammikuuta 15, 2013

Kielikurssilla TeneriffallaKielikoulu sijaitsi ostoskeskuksessa kasvitieteellisen puutarhan vieressä. Hotelli Masarusta oli 5 minuutin kävelymatka.
Otimme kahden viikon lomallamme 10 tunnin kielikurssin - yksityisopetuksena. Opetuspaketti oli meille räätälöity. Kolme tuntia espanjaa ja seitsemän tuntia englantia. Emme olleet espanjaa opiskelleet aikaisemmin - joten tässä vaiheessa voisin sanoa, että kannattaa kotona kaivaa "matkailijan espanja" kirjat esiin ja opetella edes perussanoja ennenkuin kurssille menee. Joka tapauksessa saimme hyvää ja laadukasta opetusta niin espanjan kuin englannin tunneilla. Espanjan opettaja oli natiiviespanjan puhuja - ja koulutettu opettajaksi (teneriffalla ihana aksentti!) ja englannin opettaja oli natiivibritti. Opetuksen tasossa ja opetustiloissa ei siis ollut valitettavaa. Kyseinen kielikurssin tarjoaja järjestää siis ryhmämuotoista opetusta ja tarjoaa myös majoitusvaihtoehtoja. Kielikeskuksella näkyi kaiken ikäisiä opiskelijoita. Meille tuo 10 tuntia tuli maksamaan 370 euroa - saimme mielestämme vastinetta rahoillemme. Kielikoulun kautta oli tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja - rantalentopalloa, surffausta, espanjan kulttuuria jne. Kaikki tuo olisi ollut ilmaista. Itse osallistuin vain tuonne surffaustunnille - se oli myös huippu. Kielikoulun yhteydessä on ravintola - todella halpa ja hyvä! Teneriffalla ja Puerto de la Cruzissa on varmasti runsaasti etenkin espanjan kurssin tarjoajia - tämä on yksi niiden joukossa - meidän kokemus oli hyvä - luotettava kaikkinensa.
FU International Academy Tenerife - saimme hyvää opetusta täältä.
Espanjan alkeita kannattaa opiskella jo kotimaassa.
Kielikoululle oli helppo osata. Suosittelen, että otat aamupäivän tunteja. Iltapäivällä on kiva olla auringossa!
Kurssin voit tehdä kotitehtävillä tai ilman - minä halusin kotitehtäviä. :)
Englannin opiskeluun mukava BBC:n sivu.


2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä vinkistä!
    Maurice the Cat

    VastaaPoista
  2. Joo - voin todella suositella. Englannin opettaja lähetti jopa kotiin tultuani palautetta ja tarkennusta viimeisistä tehtävistäni. Olen todella tyytyväinen!

    VastaaPoista

Kiitos - matka jatkuu.