lauantaina, tammikuuta 04, 2014

Kolme viikkoa Israelissa

Emme tänä vuonna lähteneet jouluksi ulkomaille. Katselimme kyllä matkoja - mutta juuri ennen joulua tapahtuvat lähdöt olivat aika hurjissa hinnoissa. Varaus olisi pitänyt tehdä hyvissä ajoin - tai sitten uskaltaa luottaa äkkilähdön mahdollisuuteen. Suuntasimme kuitenkin minun vanhempieni luokse viettämään joulua.

Minulla on isyyslomapäiviä jäljellä - joten lähdemme nyt sitten tammikuussa reissuun. Ylihuomenna suuntaamme kulkumme Israeliin - tällä kertaa Eilatiin. Oletan, että matka on aika erityylinen kuin viime vuoden puolella tehty matka Israeliin. Nyt meillä on Aurinkomatkojen paketti - eli lennot ja huoneistohotelli Eilatissa. Pääasiallinen tarkoitus on olla perheellä valossa ja lämmössä. Pieniä toiveita on siitä, että liikkuisimme siellä - siis kävellen ja mahdollisesti juosten. Olen alustavia kyselyjä laittanut myös sukelluskeskuksiin - voisin käydä katsomassa Japanilaista puutarhaa Punaisella merellä. Laitoin myös alustavan kyselyn tennistunnista - haluaisin oppia pelamaan tennistä - ja nyt siihen olisi ainakin aikaa. Mutta ehkä keskityn siihen että pulahdan aamu-uinnille ja käyn kävelyllä perheen kanssa. Rintarepussa kulkeva matkalainen tuo varmaan sopivan lisäpainon jo tällä hetkellä.

Pakkaaminen on nykyisin hiukan erilaista kuin joitakin vuosia sitten. Nyt matkalaikkuihin täytyy jättää tilaa Pilteille ja Muumivaipoille. 8 kuukauden ikäinen matkalainen on alkanut syömään jo hyvinkin kiinteetä ruokaa - joten sitä täytyy ottaa mukaan. Minä olisin ehkä valmiimpi syöttämään myös paikallisia lastenruokia pienokaiselle, mutta vaimo haluaa pelata varman päälle ja otamme "Made in Finland" eväät mukaan matkalaiselle. Se on varmasti viisasta ja järkevää - pelata varman päälle. Työkaverini ehdotti tehosekoitin ja höyrykeitin yhdistelmää - se tuntuisi kätevältä - mutta kun olen viime tipan ihminen - niin en ole saanut sitä hommattua. Phlipsillä olisi sellainen tarjolla.

Jos äkkilähtöihin olisi uskaltanut luottaa, niin nyt pääsisi halvalla Eilatiin. Kahden viikon paketti oli alkaen noin 550 euroa. Se ei ole enään paljon.

Lämpötilat näyttäisivät olevan noin 20 asteen luokkaa - joten pääosin t-paita ja shortsi vaatetusta on lähtenyt mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.