torstaina, tammikuuta 23, 2014

Nuha ja hampaat pikkumatkalaiselle


Kävimme tänään hoidattamassa jalkoja.
Tämän päivän päällimmäisenä ajatuksena on ollut pikkumatkaajan nuha ja hampaiden tulo. Kahden terävän ylähampaan molemmille puolille on pilkahtanut pienet riisinjyvät näkyville. Ensimmäinen hammas tuli syksyllä Ruotsissa – ja silloin oli myös nuha ja tulimme etuajassa kotiin. Nyt emme ole lähdössä etuajassa kotiin, mutta nuha ja ulkomailla olo näyttää liittyvän tämän matkaajan hampaiden tuloon.

Tänään silti muutakin kuin hampaita. Kävimme syöttämässä jalkojamme pienille kaloille. Sellainen japanilainen hoitokeino, jossa pienet kalat imevät kuollutta ihoa jaloistasi. Kuulostaa inhottavalta – ja tuntui inhottavalta, mutta silti kokemisen arvoista. Tunne oli kuin olisi pieni sähköiskuja saanut kun 5-10 senttiset kalat tommasivat jalkoihini kiinni.

Huomenna on tarkoitus lähteä autoilemaan. Olemme kahdeksi päiväksi vuokranneet auton. Toivottavasti pikkumatkaaja on siinä kunnossa että pääsemme liikkeelle. Oma flunssani alkaa olemaan voiton puolella – pari edellistä päivää ollut aika tukkoista. Lenkkeilyt ovat olleet haaveena vain, tai ei ole edes jaksanut haaveilla. Maanantaista keskiviikkoon oli ihan loistavat ilmat täällä. Illallakin oli vielä parikymmentä lämmintä.



Pienet kalat söivät jalkojana - tuntui siltä miltä näytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.