sunnuntaina, joulukuuta 23, 2012

Check in Turussa - hienossa joulusäässä

Selvisimme Turkuun ihan aikataulun mukaisesti. Lento lähtee 17:20 eli melkein kaksi tuntia on vielä aikaa ihastella tätä söpön kokoista lentokenttää ja näitä joululomalle lähteviä ihmisiä.

Loppumetreillä hoksasin, että otan navigattorinkin mukaan. TomTomissani on Euroopan kartta ja lyhyellä katsomisella näyttäisi Teneriffan tiestöt sieltä löytyvän. Autonvuokraus on siis edessä joku päivä.

Miksi ihmiset lähtevät jouluksi ulkomaille? Meitä on varmaan kaksi ryhmää - osa lähtee joulua pakoon ulkomaille ja toiset lähtevät viettämään joulua ulkomaille. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään. Menen siis viettämään joulua Teneriffalle.

"Tjäreborgin ilme uudistuu! Uusi symbolimme on sydän, jota seuraamalla löydät meidät matkakohteessa. Sydämmellisin terveisin, Tjäreborg."
Tuollainen viesti tuli kun ajelimme kohti Turkua. Erittäin mukavalta tuntui, kun viesti tuli. Olen oikeastaan kummastellutkin sitä, miten vähän matkatoimisto on lähettänyt etukäteismainontaa kohteista. Voisi jotenkin ajatella, että olisi hyvä markkinarako syöttää lähteville matkailijoille tietoa opastetuista retkistä yms. En ehkä olisi osallistumassa sellaisiin, mutta ehkä sitä voisi löytää itsensä joltakin opastetulta kierrokselta. Netistä ja opaskirjoista on saanut kyllä hyvin tietoa.
Kauniissa talvimaisemassa ajelimme kohti Turkua - matkalla oli hyvä kilauttaa jouluterveisiä sukulaisille.
ABC täytti vatsamme matkan aikana - yllättävän rauhallista oli.
Turkuun pääsimme - parkkipaikka oli ihan sisääntulon vieressä. Lentoasemalla ei ollutkaan pankkiautomaattia, joten 10 euroa on käteisenä mukana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.