lauantaina, joulukuuta 29, 2012

Español - kielikurssilla, auringossa ja kyläravintolassa


Ravintola "San Diego" oli illallispaikkamme.
Tänään sain toteutettua kaksi haavettani koskien tätä reissua. Aamulenkin jälkeen pulahdin uima-altaaseen - ja sen jälkeen kunnon aamupalalle. Toinen haave oli nyt illalla eli shortsit ja t-paita päällä kävelin "banaanilaakson läpi" kyläravintolaan illalliselle.

Tämä päivä oli siis todella aurinkoinen aamusta iltaan. Huomiselle ja sunnuntaille on luvattu samanlaista. Huomenna hyppäämme bussiin ja suuntaamme Mascaan. Siellä on tarkoitus hiukan jalotella kohti merta. Sunnuntaina voisi nousta Teidelle, jos on selkeä ilma.

Aikuisena kielten opiskelu voi olla hauskaa - espanjan kieli on niin hauskan kuuloistakin!
Kielikurssilla oli taas mukava olla. Pieniä paloja espanjaa tarttuu - ja englantia saa kivasti hiottua. Molempiin tuntuu löytyvän motivaatiota ja ehkä sitä kotonakin jaksaisi taas hiukan tehdä asian eteen jotain.

Kuu nousi taivalle, kun kävelimme banaanilaaksossa. Oli hienoa!'

Tämän päivän ruokapaikka oli mainio. Kävelymatka banaaniviljelmien läpi kesti noin 40 minuuttia. Vaimoni bongasi paikan pari päivää sitten, kun kävimme kävelyllä siellä. Paikka jäi mieleen siistin vessan vuoksi. "San Diego" sijaitsee täältä katsottuna "keskellä ei mitään", mutta niin vain tuossa puoli kahdeksan aikaan siellä oli tupa täynnä ja viimeiset paikat vietiin. Seuraavat jo joutuivat odottamaan. Söin kunnon piffin - ja oli erittäin hyvä.

Oli muuten hieno nähdä, kun kuu nousi vuorten takaa. Paluumatka oli siis kuutamokävelyä. Oikeinkin mukavata - kannattaa siis lähteä sivukujille ja sivukyliin - voit löytää itsesi mielenkiintoisista paikoista.
Tälla annoksella pitäisi jaksaa huomenna Mascaan - annoksen nimi oli "San Diego".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.