tiistaina, joulukuuta 18, 2012

Israel vai Teneriffa?

Aurinkomatkojen tarjonnassa oli Eilatiin kahden viikon matka. Lähtö olisi ollut 23.12 eli juuri sopivasti meidän aikatauluihin. Tjäreborgilla oli Teneriffalle matkoja 23.12. lähdöillä. Israelissa olisi mukava käydä. Poliittisesti ja historiallisesti todella mielenkiintoinen kohde. Eilatista olisi voinut tehdä opastettuja matkoja Kuoleelle merelle ja Jordanian puolelle esimerkiksi Petraan. Tuo kohde kuitenkin hiipui ajatuksista. Jäljelle jäi Tjäreborgin tarjoama Teneriffa. Heidän nettisivuilla oli torstaisin Happy Hour kello 13-15. Jäin odottamaan tuota - koska ajattelin, että mun tsägällä hinta puolittuu, jos en odota. Keskiviikkona vielä katsoimme kohdetta ja siellä oli paikkoja - varausta en tehnyt, vaikka keltainen varoitusvalo paikkojen vähyydestä jo loimotti. Happy Hoyr tuli - ja meni. Meidän kohdetta ei tullut - ja kaikenlisäksi nettivarauksista Teneriffan kohteet olivat "loppuun myyty". Siitä sai kivasti ylimääräistä verenpainetta. Soitin Tjäreborgin myyntipalveluun ja kohteliaasti minulle ilmoitettiin, että varauksia ei voida enää tehdä ja jonotuksessakin oli jo porukkaa. Oli jokseenkin ikävä laittaa vaimolle viesti, että "elämme jännittäviä aikoja". Päätin kuitenkin kiiruhtaa Helsingin keskustassa olevaan Tjäreborgin toimistoon. Olin siellä paria minuuttia ennen matkatoimiston sulkemista - lysähdin tuolille ja kerroin, että tarvitsisin matkan Teneriffalle ja annoin ajankohdat. Ystävällinen virkailija kertoi, että Turusta lähtevälle matkalle oli juuri tullut peruuntuminen ja kaksi paikka oli vapaana. Minä nappasin ne siitä - vaikka hinta oli hiukan kirpaiseva - mutta saimme siis haluamallemme ajankohdalle matkat. Kohteena siis Teneriffa - Puerto de la Cruz. Oli mukava mennä varattujen matkojen kanssa kotiin - oma jahkailu ja päättämättömyys oli kosahtaa.

3 kommenttia:

  1. Huoh tuota sun veitsen terällä keikumista. Aiheutat verenpainetta ja sydämentykytystä muillekin kuin itsellesi. Mikä tuuri, että sattui olemaan peruutuspaikkoja. Odotan mielenkiinnolla miten reissupäivän lähestyessä fiksaat asiat ja itsenne kentälle yms. Tästä tulee hauskaa. Jään odottamaan jatkoa. :)

    VastaaPoista
  2. Karvan verran kateellisena täällä, mutta toivon silti teille aurinkoista, ihanaa ja rentouttavaa lomaa!!:)

    VastaaPoista
  3. Laukkuja pakkaamme - tuntuu todella kivalt kaivella shortseja ja t-paitoja esiin - samalla kun pakkanen alkaa kiristymään! 4 yötä ja sitten starttaamme!

    VastaaPoista

Kiitos - matka jatkuu.