perjantaina, joulukuuta 21, 2012

Matkavalmistelut - kohti Puerto de la Cruzia

Tänään kävin hakemassa kirjastosta lomalukemista. Mukaan tarttui myös muutama matkaopas. Mukava perehtyä niihin - ihan näin viime metreillä. Näyttäisi siltä, että pohjois-Teneriffa tulee tarjoamaan mukavia luontomaisemia. Suunnitelmissa on siis tehdä ainakin pienimuotoisia kävelyretkiä luonnossa.

Kielikurssin maksukin on menossa. Olin unohtanut sen - ja tänään tuli muistutusta siitä. Jotenkin kummallista, että ei meinaa luottaa, kun pitäisi maksaa. Kait sitä on sen verran paljon lukenut varoittavia esimerkkejä luottokortilla maksamisista. Kielikurssia varten otin espanjan kielen alkeet -kirjan mukaan. Materiaalia pitäisi tulla myös paikan päällä - joten ei hätää.

Lomalukemista otan myös mukaan. Toivottavasti maltan myös lukea. Kerron myöhemmin myös kirjavalinnoistani.

Tänään kävin leikkauttamassa hiukseni kevyempään malliin. Nyt on mahdollista lähteä kevyempänä aurinkoa katsomaan. Lehdet on laitettu katkolle, postilaatikossa lukee "ei mainoksia", kukille on kastelija tiedossa ja matkalaukut on jo puoleksi pakattu. Parturi oli käynyt kolme viikkoa sitten Teneriffalla - oli kovin tyytyväinen paikkaan. Hän oli ollut etelä-Teneriffalla.

Tänään soitin Turun lentokentälle ja kysyin pysäköintimahdollisuuksista. 46 eurolla saa auton parkkiin kahdeksi viikoksi. Siellä ei ole tarjolla parkkitaloa - mutta jospa auto starttaisi loman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.