tiistaina, joulukuuta 25, 2012

Jouluaaton tunnelmia Puerto de la Cruzista - lämpöä ja valoa


"Lisään kuvia myöhemmin - kun/jos hotellin netti antaa myöten"

Jouluaatto eli ensimmäinen lomapäivä meni levätessä. Oikein mukavata oli torkahtaa allasalueen aurinkotuolella ja herätä jopa pieneen hikeen. Loistava on ollut aurinkorasvaa levittää – suihkepullosta tuleva tuoksu antaa jo sellaisenaan energiaa. Pitäisi kait kotona joskus marraskuun ankeuden keskellä rasvata ittensä aurinkorasvalla.

Hotellista ja alueesta on myönteinen ensivaikutelma – mitä nyt netti ei toimi. Allasalueella sai siis nukahtaa lintujen lauluun ja vehreyttä oli ympäriinsä. Tämä hotelli on ilmeisesti sekoitus hotellia ja huoneistohotellia. Siis osa huoneista on vuokrakäytössä eli Masaruun voi tulla pidemmäksikin aikaan.

Jouluateria olisi ollut hotellilla tarjolla. Edulliseen hintaan olisi buffet ollut tarjolla, mutta menimme kaupunkiin. Söin kanarialaista turskaa – ei mitenkään erityisesti makuhermojani säväyttänyt.

Keskiviikkona voisi mennä Tjäreborgin tarjoammalle opastetulle kierrokselle. Tämä päivä menee vielä varmaan levätessä – toki ilmoja seuraamme. Iltapäivällä omatoiminen kävelylenkki ranta-alueella voisi olla paikallaan. Eilinen ilta ja yö on mennyt sateen keskellä, mutta nyt näyttää valoa tulevan meren puolelta. Sää vaihtelee nopeasti. Se on mukavaa!

Päivän hoksaus:
- se lentotyyny voisi olla hyvä myös rantatuolilla päänalusena
- todelliset Teneriffan matkaajat ovat hyviä matkaoppata – lentokoneessa ja uima-altaalla kannattaa uskaltaa avata suu ja udella toisten matkaajien suosikkikohteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos - matka jatkuu.