torstaina, joulukuuta 20, 2012

Pakkaaminen - ja kielikurssin tuntien varmistuminen

Eilen alkoi pakkaaminen. Jotenkin kivalta tuntui ottaa kaapista t-paitoja, shortseja, urheiluvaatteita, uimahousut - ja etsiä kaapin perukoilta aurinkorasvaa esille. Lämpötila Puerto de la Cruzissa näyttäisi olevan noin 22-24 astetta. Välipäivinä on sääennusteiden mukaan sadekuuroja - se voi olla oikein kivaa piristystä. Uuden vuoden jälkeen ilma selkenee - joten aurinkorasvaa en taida poistaa matkalaukusta ja kumisaappaitakaan en aio pakata mukaan.

Tänään tuli aikataulu vahvistusta kielikurssin tunneista. FU International Academy Tenerife antaa meille kielikurssin. Opetus tapahtuu "one to two" periaatteella eli jos oikein ymmärsin, niin me saamme ikäänkuin yksityisopetusta. Oma ajatukseni oli kerrata englantia - mutta sen verran kuitenkin järki pelasi, että jos espanjan kieliselle saarelle menee, niin voi olla ihan kiva ottaa niitä espanjan alkeita myös. Olen siis englantia käyttänyt matkaillessa ja työssäni, mutta haluaisin sitä kerrata ja hakea motivaatiota kielen kehittämiseen. Espanjan opiskelusta en ole koskaan haaveillut - mutta tähän ikään tullessa olen jo sen hoksannut, että kaikki kielet voivat avata uusia maailmoja. Innolla siis odotan espanjan tuntejakin. Vietämme joulun kaikessa rauhassa ja 27.päivä joulukuuta meillä on ensimmäiset tunnit. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Jatkan tässä pakkailuja - joululoma alkoi tänään, joten nyt on aikaa pakata. Otan muuten villasukat mukaan, koska joillakin nettisivuilla varoitettiin hotellihuoneen kylmistä lattioista. En tiedä eksyinkö jonnekin eläkeläisten osastolle. Onko sinulla ideoita, mitä pakkauksessa kannattaa ottaa huomioon?

2 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=7PDSYT7VhdE

    Vähän fiilistelyä pakaamiseen!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti pääsee katsomaan tähtitaivasta!

    VastaaPoista

Kiitos - matka jatkuu.